Priser:


Priserne på Retrolumen.com er i danske kroner (DKK) og inklusive moms, men eksklusiv leveringsomkostninger.
Vi har ret til på et hvilket som helst tidspunkt, uden varsel, at oprette tilbud og dermed nedsætte prisen for en given periode, på alle varer i shoppen.
Vi trækker først pengene fra dit kort, når vi har afsendt pakken.

Betaling:


På Retrolumen.com kan du betale med følgende: Mastercard, Visa, Visa/Dankort, Dankort. Der vil blive påregnet et kortgebyr.

Produkter:


Retrolumen påtager sig ikke ansvar for ødelagte varer i forbindelse med f.eks. Isættelse af pærer i fatning med for meget kraft.
Alle vores varer er CE certificeret / VDE certificeret og RoHS godkendt. Der kan læses mere om dette her www.ds.dk.

Levering:


Levering sker til din nærmeste DAO eller GLS omdeling. Sædvanligvis er leveringstiden 2-4 hverdage efter Retrolumen har modtaget ordren, og betalingen er modtaget.


I tilfælde af, at lagerbeholdningen var forkert, da ordren blev afgivet, forbeholder Retrolumen sig retten til ikke at levere en vare.
Hvis Retrolumen ikke kan levere i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne i bekræftet ordre, vil Retrolumen kontakte dig og give dig mulighed for at vælge en anden varer eller annullere din ordre.
Din bestilling bliver pakket og sendt i en kasse, eller en bobleplast kuvert.
Alle samlede lamper er samlet i Danmark, og både pærer og samlede lamper er fuldt testet inden afsendelse.


Fortrydelsesret:


Som forbruger har du ret til, inden for 14 dage efter fysisk modtagelse af de indkøbte på www.retrolumen.com at trække dig fra køb uden yderligere grunde, også kaldet fuld returret.

Når kunden returnerer varen, vil kunden få købsprisen refunderet hurtigst muligt og senest 14 dage efter meddelelsen til Retrolumen om annulering af ordren.
Beløbet returneres dog ikke før Retrolumen har haft mulighed for at undersøge de returnerede varer.


OBS: Bestiller du en hel lampe samlet, med stofledning og fatning som skal samles af os, så frafalder din fortrydelsesret da lampen bliver special sammensat ud fra dit ønske.

Når du accepterer salgs- og leveringsbetingelser inden købet, betyder det at samleprocessen kan påbegynde, og dermed frafalder fortrydelsesretten.
Fortryder du købet anbefaler vi at du kontakter os hurtigst muligt så vi kan få stoppet samleprocessen og ophævet købet.


Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Du har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand og afholder selv udgiften hertil. Emballagen skal altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.
Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, returnerer vi dig dine penge.

Reklamationsret:


Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er købt hos os i 2 år fra købsdatoen. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har konstateret manglen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, bør du først kontakte os og herefter skal produktet indsendes til os på vores adresse. Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.


Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Klage
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os her: Kontakt@retrolumen.com


Transportskader:


Vi opfordrer dig til at kontrollere pakken ved modtagelsen for eventuelle transportskader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt. Tag gerne billeder som beviser skaderne.
Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt os og meddel, at du har afvist varen. Alle transportskader skal meddelelses inden for 2 hverdage.


Forbehold og ansvarsfraskrivelse:


Retrolumen tager forbehold for eventuelle, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Persondatapolitik:


For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Personoplysningerne registreres hos Retrolumen og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger videregives ikke til tredjemand.

Som registreret hos Retrolumen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os på kontakt@retrolumen.com
Hvis du har mistet din ordrebekræftelse og ønsker en kopi, så kan du sende en e-mail til: salg@retrolumen.com

Cookies:


Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.
Kontakt:
Webleet IVS (CVR: 37371505)
Kingosvej 11
6000 Kolding
Denmark
E-mail: kontakt@retrolumen.com

Bilæggelse af strid

Hvis du vil klage over dit køb skal du rette henvendelse til Kontakt@retrolumen.com
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til: 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. 
Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Har du øvrige spørgsmål vedr. disse handelsbetingelser kan du rette henvendelse til retrolumen.com via e-mail: Kontakt@retrolumen.com